VIA vzw
Belgiëlei 37
2018 Antwerpen
Belgium

Tel +32 3 707 16 14
E-mail VIA@VIAvzw.be
Rekeningnummer BE97-0012-0850-8549

Binnenwippen of bellen?

Het VIA-kantoor is meestal bemand (of beter: bevrouwd) op dinsdag, woensdag en donderdag. Goedele zet de deuren met plezier voor je open. Toch is het best om even op voorhand te bellen, zo word je niet verrast door een toevallig gesloten deur.
We zien je graag verschijnen, kom dus gerust langs voor informatie over al jouw buitenlandse plannen!

Waar vind je VIA?

Ons kantoor bevindt zich pal tussen Antwerpen Centraal en Berchem Station, je wandelt of fietst van het ene station naar het andere en draait halverwege af (na een kilometer). Ook het internationaal bureau van onze moederorganisatie Service Civil International is daar gevestigd. We zien je graag verschijnen, kom dus gerust langs voor informatie over al jouw buitenlandse plannen!

Ons kantoor bevindt zich pal tussen het station van Antwerpen-Centraal en dat van Antwerpen-Berchem, je wandelt of fietst van het ene station naar het andere en draait na ongeveer een kilometer de Belgiëlei in. Fan van de tram? Dan kies je best nummer 2, 6 of 15. Met een bezoekje aan ons kantoor sla je twee vliegen in één klap want ook het internationale bureau van onze moederorganisatie Service Civil International is er gevestigd.

Tot gauw!

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.