VIA zoekt... enthousiastelingen om haar vrijwilligersploeg te versterken!

Enkele voorbeeldjes waarbij je VIA kan helpen, zijn: 

  • Heb je een geweldige Work@World beleefd en wil je dat aan de hele wereld verkondigen? Word het nieuwe gezicht van VIA en kom ons promoteam vervoegen op de diverse promostandjes doorheen het jaar!
  • Ben je een organisatietalent en hou je ervan toffe activiteiten voor anderen in elkaar te steken? Dan is het activiteitenteam van VIA misschien iets voor jou!
  • Heb je een vlotte pen, die ernaar snakt om mee te schrijven aan alle nieuwtjes over VIA? Wat dacht je ervan om schrijver te worden voor VIA's e-zine en andere communicatiekanalen?!
  • Of misschien wil je eerder helpen aan de organisatie van de Work@Worlds in eigen land? In dat geval zal je zonder twijfel een stekje vinden in het Work@World-team als 'troetelpersoon' voor een Vlaams kamp!
  • Een Work@World ervaring in eigen land lijkt je ook wat om te beleven? Word dan één van onze kampbegeleiders in eigen land en geniet van een internationale omgeving op eigen bodem!
  • ....

Vind je niet meteen iets tussen deze lijst? Geen nood, binnenkort komen hier meer specifieke vacatures. Of als je andere talenten in de kijker wilt zetten, en denkt VIA op een andere manier te kunnen helpen, aarzel niet om ons te contacteren!

Wil jij de handen uit de mouwen steken en vrijwilliger worden bij VIA? Spreekt het je aan om deel te worden van onze vrijwilligers-familie? Laat ons dan zeker iets weten via onderstaand forumulier. Vul in het kort in wie je bent en wat je interesses zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan de toekomst van VIA!

Je vindt onze actuele vacatures hier.

Een meer informatief document omtrent je rechten en plichten vind je in onze vrijwilligersnota.