Ontdek snel hoe jij VIA kan helpen, want enthousiastelingen die onze te gekke groep vrijwilligers willen versterken zijn steeds welkom! Enkele voorbeeldjes:

  • Promoteam: Verkondig je graag aan de hele wereld hoe fantastisch je Work@World-ervaring wel niet was? Word VIA’s nieuwe gezicht en vertegenwoordig ons op promostandjes.

  • Organisatietalent: Schuilt er een organisatietalent in jou en verzin je graag activiteiten voor anderen? Vervolledig dan zeker ons VIA-activiteitenteam!

  • Creatieveling: Heb je een vlotte pen, die ernaar snakt om mee te schrijven aan alle VIA-nieuwtjes? Word jij de nieuwe schrijver van het VIA e-zine?

  • Troetelpersoon: Toch liever dicht bij huis? Help een handje bij de organisatie van de Work@Worlds in eigen land. Je plaatsje als troetelpersoon voor een Vlaams kamp is al gereserveerd.

  • Kampbegeleider: Lijkt een ervaring in eigen land je ook wel wat? Word dan één van onze kampbegeleiders dicht bij huis en geniet van een internationale omgeving op eigen bodem.

Hebben de voorbeelden je kunnen overtuigen en wil je graag deel uitmaken van onze vrijwilligersfamilie? Vul dan zeker het contactformulier in. Laat ons weten wie je bent en wat je interesses zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken er al naar uit.

Wil je liever je andere talenten in de kijker zetten of kan je ons op een andere manier helpen? Geef ons dan zo snel mogelijk een seintje.

Help mee de toekomst van VIA verder te schrijven! Neem ook een kijkje tussen onze actuele vacatures.