Met deze sneakers steel jij de show op straat!

Veel mannen en vrouwen vinden dat schoenen de outfit maken. Het shoppen van nieuwe kleren, dat is iets waar je humeur gelijk van opknapt. Je zal merken, ook al zit je niet goed in je vel, van een goede shopsessie, dan voel je je gelijk een stuk vrolijker. Daarnaast zijn veel mensen dol op mode, en zien ze het als een sport om eyecatchers in de winkels te spotten die volledig voldoen aan de laatste trends. De trends volgen is best een lastige klus, want wat in is, kan volgend seizoen alweer uit zijn. Het is daarom een moeilijke opgave om en alle trends te monitoren en tegelijkertijd online te winkelen, omdat het landschap zo snel kan veranderen. Hieronder lees je in ieder geval welke sneakers helemaal in zijn vandaag de dag, zodat jij op dit vlak de plank niet kan misslaan. Je kan best makkelijk namelijk de verkeerde schoenen kiezen, die helemaal van vorig seizoen waren. Als jij een van onderstaande sneakers shopt en aantrekt, dan regent het complimenten!

Nike Air Force 1

De schoenen die het eigenlijk al jaren goed doen, en niet uit de mode lijken te gaan, zijn Nike Air Force 1. Nike is een iconisch merk dat het al heel lang goed doet, en heel veel jongeren maken gebruik van de dynamische uitstraling van de sneakers. Vooral de Nike Air Force 1 zijn heel geliefd, en dat is niet zonder reden. Het is een vrij sportief model, en het model geeft je outfit een boost van hier tot Tokio. Daarnaast kan je de schoenen ook heel gemakkelijk personaliseren, dus als jij graag een bepaalde kleurencombinatie op de schoenen wilt zien, kan je dit gewoon zelf bewerkstelligen door verf te kopen en aan de slag te gaan!

Adidas Superstars

Adidas Superstar is ook een tamelijk eenvoudige schoen, maar niets is minder waar. Het is een tijdloze schoen die eigenlijk nooit uit de mode gaat. Het was oorspronkelijk een schoen waar basketballers mee sportten, maar het is nu een onmisbare lifestyle schoen geworden. Deze schoen is niet meer weg te denken uit de sneakercultuur, en heeft echt zijn plekje veroverd in de sneakerwereld. De strepen aan de zijkant geven de schoen een sportief uiterlijk, en dat is iets wat veel mensen aantrekt.

Vans OLD SKOOL

© Pexels.com

De sneakers van Vans doen een beetje ouderwets aan, het zit immers ook in de naam, maar deze vintage schoenen doen het vandaag de dag nog steeds behoorlijk goed op de schoenenmarkt. En dat is waarschijnlijk door de simpelheid van de schoenen: in dit geval gaat het motto ‘less is more’ heel goed op. Ook de rustige kleurencombinaties van de schoenen is een van de redenen waarom de schoenen zoveel populariteit genieten. Je vindt ze vooral in het zwart-wit, maar ook paars-wit of rood-wit is mogelijk. Dit houdt in dat de schoenen eenvoudig te combineren zijn met andere kledingstukken, en je hoeft dus niet heel lang na te denken over hoe je de schoenen gaat stylen. Ideaal!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *