Beleef een adembenemende rit in de achtbanen van Plopsaland!

Plopsaland is een pretpark dat zich voornamelijk richt op kinderen en gezinnen. je op zoek bent naar spanning en avontuur, dan zijn de achtbanen in Plopsaland een absolute must-ride. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de verschillende rollercoasters die je kunt vinden in Plopsaland.

Anubis The Ride

Reis mee door het hiernamaals met Anubis The Ride in Plopsaland en laat je betoveren door deze indrukwekkende achtbaan. Deze rit is een ode aan de god van de dood, Anubis, en neemt je mee op een spannende reis door de oude Egyptische mythologie.

De verticale drop van 97 graden is een unieke ervaring die je nergens anders vindt en de drie inversies geven de rit een extra dimensie. De snelheid van 90 km/u zorgt ervoor dat je hart sneller gaat kloppen en de thematisering met beelden van Anubis en hiërogliefen maakt de rit extra bijzonder. Anubis The Ride is zonder twijfel een must-ride voor elke achtbaanliefhebber die houdt van snelheid, spanning en een vleugje mysterie.

De Draak

De Draak in Plopsaland is een legendarische achtbaan die je meeneemt op een spannende reis door het verre Oosten. Met topsnelheden tot 70 km/u en steile drops voel je de adrenaline door je aderen stromen. Met snelheden tot 70 km/u en steile drops voel je de wind door je haren en de spanning in je lichaam stijgen, terwijl de Chinese thematisering en rook- en vuureffecten je in de mystieke sfeer van het verre Oosten brengen.

De Koffiekopjes

Als je even wilt bijkomen van alle spanning en sensatie in Plopsaland, zijn de Koffiekopjes de ideale attractie voor jou. Laat je verleiden door hun rustige en nostalgische charme en geniet van de zachte deuntjes terwijl je ronddraait in deze klassieke draaimolen.

De kleurrijke kopjes, versierd met de meest bekende Plopsaland-figuren, maken deze attractie tot een favoriet bij jong en oud. En als je geluk hebt, zie je misschien zelfs enkele van de andere attracties in het park vanuit een heel nieuw perspectief.

Mega Mindy Flyer

Mega Mindy Flyer is een vliegende achtbaan die gebaseerd is op het personage Mega Mindy uit de populaire televisieserie. De achtbaan heeft een lengte van 400 meter en een hoogte van 12 meter. Het is een relatief rustige achtbaan die ideaal is voor kinderen en hun ouders.

De Rollerskater

De Rollerskater is een achtbaan die speciaal ontworpen is voor kinderen. De achtbaan heeft een hoogte van 4 meter en een lengte van 100 meter. Het is een rustige achtbaan met een topsnelheid van 25 km/u.

In Plopsaland zijn er nog vele andere attracties naast deze achtbanen. Er zijn waterattracties, draaimolens, springkussens en nog veel meer. Plopsaland is dus een pretpark dat geschikt is voor het hele gezin.

© Pexels.com

In besluit, als je op zoek bent naar avontuur en spanning, dan zijn de achtbanen in Plopsaland zeker een bezoekje waard. Er zijn achtbanen voor alle leeftijden en niveaus van intensiteit, dus iedereen kan van de rit genieten. Het is een ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *